Graitude Mania je tukaj z namenom, da ti pomaga pri razvoju hvaležne miselnosti.

Ustvarjamo produkte, ki so najvišje kakovosti in ti lahko dobesedno spremenijo pogled na svet, s tem pa se spremeni tvoje življenje. V tvoje življenje vnesejo več veselja, ravnovesja, zadovoljstva in sreče.

Koristi, ki jih hvaležnost prinaša je ogromno. V preteklih desetletjih so znanstvenimi uspeli dokazali mnoge pozitivne učinke in tako subjektivne zaznave hvaležnosti niso več le opažanja ljudi, temveč znanstveno potrjene trditve. Pa pustimo znanost za trenutek pustimo na strani.

 Se lahko spomniš, kdaj si bila nazadnje hvaležna? Spomni se na darilo, ki ti je bilo res všeč ali pa nepozabno potovanje ali pa druženje s prijatelji ali družino… Predstavljaj si, kot da se ta spomin povsem znova dogaja prav ta trenutek.

Ooo ta čaroben občutek. Spomin te vrne v stanje, ko je bilo tvoje srce resnično hvaležno. Čutiš veselje, ta trenutek je čista sreča.

In to, čudovita duša je nekaj, kar lahko doživljaš vsak dan. Dan za dnem.

Zdaj si najbrž misliš: » pa vi ste malo nori. Ne more biti vsak dan tako super, kot spomin, ki sem si ga ravnokar predstavljala. Moj navaden dan izgleda tako, da se izgubljam v dnevnih nalogah in to-do listah, skušam najti ravnovesje med kariero, družino, prostim časom, prijatelji in zabavo ter rekreacijo. Bolj ko se trudim, bolj sem mnenja, da to ni mogoče. Preveč imam obveznosti. Od jutra do večera hitim in predem trikrat vdahnem, mine še en dan.«

 Iskrenost nam je pomembna, zato želimo s tabo deliti naslednjo resnico. Nimamo čarobne paličice, da si se zbudila v nov dan in preprosto v vseh stvareh naenkrat videla lepoto, bila hvaležna za vse, kar imaš v življenju.

Kar imamo, so dobre prakse, znanja ter znanstvena dognanja s področja psihologije. Vse to nam je pomagalo, da smo ustvarili zgodbo Gratitude Manie, ki tebi pomaga, da začneš hvaležnost prakticirati danes in si postaviš trdne temelje, ki bodo čudovita osnova za tvojo svetlo, zadovoljno in srečno prihodnost.

 

Želimo ti zaupati skrivnost. Hvaležnost je osebna lastnost kot vsaka druga.

Spomni se, ko si se nečesa lotila na novo. Mogoče nov hobi, prvič v šoli, prvič na potovanju, prvič … vsak ima svoje zgodbe, ki se začno na Prvič. Če pomisliš za nazaj, so začetki najtežji. Toda z vztrajnostjo nam postane lažje. Veliko »prvič« nam postane navada.

Naj vzamemo primer umivanja zob. Danes ti je to navada – dvakrat na dan v roke primeš zobno ščetko, nanjo naneseš zobno pasto ter si umivaš zobe. To je rutina, del tvojega vsakdana. Verjetno si ne moreš predstavljati, da tega ne bi počela. Vendar se s to rutino nisi rodila. Na začetku, ko si bila majhna, so ljudje, ki so zate skrbeli, poskrbeli, da je bilo umivanje zob na tvojem vsakdanjiku. Upirala si se, ni ti bilo všeč, nisi čutila potrebe, da bi to počela. Ker je znano, da je umivanje zob potrebno, da jih ohranjamo zdrave, je pomembno, da jim posvečamo pozornost vsakodnevno. Tukaj mislim, da se strinjava. Kaj ima ta primer povezave s hvaležnostjo?

S hvaležnostjo je enako. Največ koristi nam daje, ko nas spremlja v našem vsakdanu. Ko razvijemo miselnost, ki je usmerjena na hvaležnost. Ko hvaležnost postane naša navada, se naše življenje začne spreminjati na bolje. Postanemo bolj zadovoljni, mirni, veseli, srečni. Znamo živeti v trenutku. Sposobni so videti lepoto v vsem, v vsakem trenutku.

In bolj ko se osredotočamo na hvaležnost, več stvari in dogodkov v našem življenju se pojavi, za katere smo lahko hvaležni.

Naša zgodba je sestavljena iz dnevnika in zapestnice hvaležnosti, ki ti pot do nove hvaležne miselnosti naredita veliko lažjo. Ko ju uporabljaš skupaj, je odstotek uspeha najvišji. Pomagata ti, da se od prvih jutranjih trenutkov, čez dan in do zadnjega trenutka zvečer, osredotočaš na hvaležnost. Na tak način razviješ navado hitreje, kot bi jo kakorkoli drugače.

We believe

gratitude is the key to happiness

A sense of gratitude has been shown to have the most significant relationship with life satisfaction, which – for many, if not the majority of people – is what makes us happy. ​

in our products

Our products are carefully designed with love and scientific and numerological insights, as our deepest desire is to help you reach your new gratitude mindset as quickly as possible.

WE ARE CREATORS

We believe that we create our reality. How we start and end our day – and everything we do in between – can predict a lot of things: our attitude, our productivity, our success.

Andreja, ustanoviteljica Gratitude Manie

Hvaležna sem, da te je pot zanesla na našo stran. Naj ti povem nekaj malega o sebi. Že od konca osnovne šole me zanima psihologija. Osebna rast je ena mojih temeljnih vrednot in rada raziskujem nove perspektive ter se učim novih stvari. Kot osebna in poslovna coachinja nadvse rada pomagam ljudem, da dosežejo svoje cilje, razvijajo svoje potenciale in živijo bolj avtentično in zadovoljno življenje.

Nisem oseba, ki bi ji bila hvaležnost privzgojena v otroštvu. Prej nasprotno. S hvaležnostjo sem se spoznala na svoji poti osebne rasti. Začetki spoznavanja s hvaležnostjo segajo v  2013, ko sem začela vzpostavljati svoj jutranji in večerni ritual, kjer sem nekaj trenutkov fokus posvetila zahvali. Ta vsakodnevna praksa mi je pomagala, da sem se lažje spravila iz postelje ter hitreje in mirneje zaspala. Pa vendar sem ugotovila, da nekaj manjka. Nisem točno vedela kaj, zato sem se odločila, da področje bolje raziščem in ugotovim, kaj bi lahko mojo prakso izboljšalo. Začela sem prebirati znanstvene članke, knjige in ostane vire, ki so se osredotočali na hvaležnost. Vse to novo znanje sem vključila v svojo vsakodnevno prakso in moje življenje je začelo postajati napolnjeno z čuječnostjo, mirnostjo, veseljem in zadovoljstvom. Verjamem, da se vse zgodi z razlogom. Gratitude Mania je tukaj z namenom, da ti pomaga. Svet potrebuje hvaležnost, saj se nas velika večina izgublja v dnevnih obveznostih, ko pa se končno enkrat ustavimo, opazimo, koliko dni, let je šlo mimo nas. Če srečo iščemo zunaj, se nam bo vedno izmikala. Ko jo najdemo v sebi, nas bo spremljala večno.

Be inspired. Get grateful.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop